Böcker

Död Magi Förödelse

Del 3 i Candlemasstrilogin släpptes 6:e januari 2021. Omslaget lovar i alla fall gott. Omslaget är gjort av Malin Wiberg som även finns på Instagram som artbymawi.

 Efter "Skapelseberättelser" och "De grå öarnas kung" kommer här alltså sista delen i trilogin. Handlingen? Nej, jag inte tänker gå in närmare på då det är att avsöja allt för mycket. Så har ni ännu inte läst de första två delarna så är det dags nu.

Beställ boken via webbshopen här på hemsidan.


Övriga titlar

Delar av en helhet

 Kom ut i december 2017. Åtta helt skilda historier samlade i samma bok. Läs om läraren som får magproblem till tonerna av Michael Wiehe. Läs den kvinnliga prästens dagbok. Möt kaoset i Syrien. Besök Legoland. Följ tre åldringar som lämnar hemmet «Lyckogläntan» för upptäcksfärd och ett par intressanta historier till allt medan en mäktig herre funderar över vad som egentligen händer och om Eddie har nåt med det att göra.

Skapelseberättelser

 (Första delen i Candlemasstrilogin)

Släpptes maj 2019. 350 sidor rå dystopi och fantasy. Följ David Holm genom ett sönderkrigat Sverige och en tillvaro som blir allt märkligare och märkligare.

De grå öarnas kung
(Andra delen i Canldemasstrilogin)

Släpptes i april 2020. Följ Zelda på hennes färd från Simrishamn till de grå öarna och bortom. Fin omslags- och inlagebild av Björn Olars, respektive Jonna Fredskär.

Översättning av "The Purified" av Melinda Tyler. Trolig titel på svenska: "Renad från synd". Korrektur av översättaren och korrekturläsare klart. Allt klart. Översättning med beröm godkänd. Upp till USA-folket nu som letar svenskt förlag. Men vattentrampning råder här nu tyvärr. Så allt med detta är i nuläget mycket osäkert. Synd om ni inte får läsa för det är en suveränt spännande och lite kinky deckare.