Böcker

De grå öarnas kung

Så här ser omslaget ut. Del 2 i Candlemass-trilogin är ute nu. Björn Olars har ritat omslaget, se mer av hans alster bland annat på Instagram. Dessutom finns en bild till inne i boken gjord av 17-åriga Jonna Fredskär.

 Efter del 1 "Skapelseberättelser" kommer här alltså fortsättningen som tar sin början i Simrishamn hos en ung kvinna vid namn Zelda. För er som läst första delen ter det sig märkligt att hamna nere i Skåne. Läs och se om del ett och två ens har med varandra att göra.

Beställ boken här:


Delar av en helhet

 

Kom ut i december 2017. Åtta helt skilda historier samlade i samma bok. Läs om läraren som får magproblem till tonerna av Michael Wiehe. Läs den kvinnliga prästens dagbok. Möt kaoset i Syrien. Besök Legoland. Följ tre åldringar som lämnar hemmet «Lyckogläntan» för upptäcksfärd och ett par intressanta historier till allt medan en mäktig herre funderar över vad som egentligen händer och om Eddie har nåt med det att göra.

från 200 kr

Skapelseberättelser

 (Första delen i Candlemasstrilogin)

Släpptes maj 2019. 350 sidor rå dystopi och fantasy. Följ David Holm genom ett sönderkrigat Sverige och en tillvaro som blir allt märkligare och märkligare.

från 200 kr

Översättning av "The Purified" av Melinda Tyler. Trolig titel på svenska: "Renad från synd". Korrektur av översättaren och korrekturläsare klart. Allt klart. Översättning med beröm godkänd. Upp till USA-folket nu som letar svenskt förlag. Men vattentrampning råder här nu tyvärr. Så allt med detta är i nuläget mycket osäkert.

2/4 2020 Del två i Candlemass-trilogin  "De grå öarnas kung" är ute för er alla att köpa. Dessutom är del tre i trilogin på korrektur nu.