Om Författaren

Med egna ord.

Jag har länge kämpat med orden i olika former. Nu när det gått 2 år sen debuten "Delar av en helhet" är det dags för mera. Med eventuellt storhetsvansinne, då det är den första delen i en planerad trilogi. Första bokens namn i trilogin är "Skapelseberättelser" och kom ut maj 2019. Del två som kommer heta "De grå öarnas kung" är så gott som färdig. Den väntar på skånsk korrektur i ett avsnitt samt konstnären som ska få till omslaget. Del tre är inne på sidan 249 i sitt orkorrade manus.

 Tidigare liv har inneburit allt från FN-tjänstgöring till pizzautkörning, egentligen likvärdiga yrken, då man är glad när jag väl är på plats men att det tog för lång tid att komma dit.

Jag är född 1972 och uppvuxen i Brunnsäng, Södertälje. Arbetar sedan många år tillbaka som lärare och centralt fackligt ombud för LR i Södertälje kommun och i distrikt Södertörn.

Musik och annan läsning är en stor inspiration och översta bilden visar debuten på sitt första bibliotek, en skolbibbla i Södertälje där den inplastad och fin ligger och redan blivit utlånad flera gånger. Härlig känsla. Bilden under är från Rosenhill en av de platser där jag nitat upp reklam för boken. Laminerat för att det ska hålla. Till dags dato har jag satt upp cirka 600 lappar på anslagstavlor för båda mina böcker. Längst norrut i Haparanda. Längst söderut nere i Malmö. Längst österut Sunne och österut i Finland.  Allt beroende på var jag befunnit mig.