Om Författaren

Med egna ord.

Jag har länge kämpat med orden i olika former. Nu när det gått 1,5 år sen debuten "Delar av en helhet" är det dag att ge ut en bok till. Nu med eventuellt storhetsvansinne då det är den första delen i en planerad trilogi. Första bokens namn i trilogin är "Skapelseberättelser" och kom ut maj 2019. 

 Tidigare liv har inneburit allt från FN-tjänstgöring till pizzautkörning, egentligen likvärdiga yrken, då man är glad när jag väl är på plats men att det tog för lång tid att komma dit.

Jag är född 1972 och uppvuxen i Brunnsäng, Södertälje. Arbetar sedan många år tillbaka som lärare och centralt fackligt ombud för LR i Södertälje kommun.

Musik och annan läsning är en stor inspiration och översta bilden visar debuten på sitt första bibliotek, en skolbibbla i Södertälje där den inplastad och fin ligger och redan blivit utlånad flera gånger. Härlig känsla. Bilden under är från Rosenhill en av de platser där jag nitatr upp reklam för boken. Laminerat för att det ska hålla. Till dags dato har jag satt upp cirka 400 lappar på anslagstavlor. Längst norrut i Haparanda. Längst söderut nere i Göteborg. Allt beroende på var jag befunnit mig.

Slutligen ett tack till Recito förlag för de tagit sig an mitt första manus. Så de får köra andra manuset med. Den här gången har jag tagit hjälp med korrekturen, Tack Lotta.